Årest ferie til Sardinia i 2016!!!

By in Nyhet with 0 Comments

cala marina 30cala marina 3

Årest ferie til Sardinia i 2016!!!

Sardinia er den nest største øya i Middelhavet, etter Sicilia, med vakker natur, fantastisk mattradisjoner og strender som er blant de aller  beste i Middelhavet

Costa Smeralda;  2 kilometer lang kyststrekning med flere sandstrender i Nordøst-Sardinia., har lenge vært kjent som et sted for luksusferier. I sommermånedene møtes jetsettere i Porto Cervo for å shoppe i designerbutikkene, kose seg på gode restauranter og bade ved de fine strendene, som har klarere vann enn de aller fleste andre reisemålene rundt Middelhavet.

Andre fine steder til å feriere er  La Pelosa –  som regnes som  en av de flotteste strendene på øya. Hvit sand som forener eg med det krystallklare, turkise vannet. La Pelosa ligger på nordvestspissen av øya, 2 km fra Stintino.

Cala Ganone –  ved Golfo di Orosei på østsiden av øya.

Costa Rei – en godt besøkt kyststrekning med flere hvite sandstrender og intenst blå farget hav. Costa Rei brer seg ut langs sørøstspissen av Sardinia, i nærheten av hovedstaden Cagliari.

Poetto Beach, Cagliari. En av de lengste strendene i Italia og den mest livlige delen av  Sardinia. Den strekker seg 13 kilometer fra Cagliari til Quarto St Elena.

MEDITERRANEHUS tilbyr flotte villaer og leiligheter over hele vakre Sardinia!

Vi venter på deres bestilling!

 

Share This