Oppdag en ny side av Italia

By in Nyhet with 0 Comments

Oppdag en ny side av Italia:
Innsjøer, fjell, små landsbyer og historiske villaer.
Innsjøene i Nord-Italia har en lang historie og er en side av Italia man absolutt bør oppleve, og alle innsjøene har sin unike stil:
Liberty-stil & eleganse ved innsjøen Maggiore, romantikken rundt  den mindre Ortasjøen i Piemonte. Raffinerte Comosjøen,  sprudlende Iseosjøen i Lombardia. Livligheten ved Gardasjøen i Veneto/Lombardia. Rustikkheten ved Bolsenasjøen i Lazio. 

Nyt spektakulær utsikt, med åser og fjell som skråner rett ned til vannet, samt avslappende steder der turismen fortsatt ikke er dominerende –  og hyggelige små landsbyer hvor du kan sette pris på «la bella vita».   Mange kjente Hollywood-stjerner, samt folk som ønsker å nyte stillhet og autentisk atmosfære velger som sitt feriemål innsjøene i Italia, –  som tilbyr en spesiell måte å oppleve dette fantastiske landet på. De italienske innsjøene har en unik atmosfære. Her er tradisjon, historie og en forkjærlighet for stil og god smak fortsatt veldig tilstede.

Du kan oppdage disse unike stedene, i innbydende og naturskjønne omgivelser via oss i  www.mediterranehus.com

Share This